CLEARLIFT – «Ansiktsløft» uten kirurgi

ClearLift er en ikke-kirurgisk laserbehandling som går under kallenavnet «Lunch Time Facelift» fordi den er rask og smertefri og den forbedrer slapp hud, rynker, linjer, ujevn hudtone og volumtap i ansiktet.

Lengre ned på siden finner du en video hvor Linda forklarer hva som skjer i, og under huden vår når vi eldes.

Kort om behandlingen

Behandlingen kommer i flere versjoner (2-6D), hvilket definerer hvor mange dybder i huden vi skal påvirke. I den mildeste behandlingen påvirker vi 2 dybder (2D) og den kraftigste behandlingen påvirker vi 6 dybder (6D).


Det er hudens alder, synlige aldringstegn som linjer, pigment, slapphet, tekstur, porer osv. som avgjør hvilken versjon som vil gi best resultat, og hvor mange behandlinger man bør ta.

Generelt sier vi at best resultat oppnås ved å ta 4-6 behandlinger med 3-6 ukers mellomrom. Og en gylden regel er at jo eldre og mer solskadet huden er, desto kraftigere og flere behandlinger trenger man for å reversere aldringstegnene.

Med ClearLift kan vi forbedre aldringstegn som:

  • Fine linjer / grov hudtekstur
  • Pigment og solskader
  • Slapp hud og linjer

Behandlingstid

30-60 minuter

Synlig resultat

6-8 uker

Tilbake på arbeid

0 dg (inkl laserpeel ca 4 dg)

Varighet

Individuelt

Mer om ClearLift

Hva er en ClearLift behandling?

ClearLift er en ikke-kirurgisk laserbehandling for deg som ønsker å forbedre slapp hud, rynker, linjer, ujevn hudtone og volumtap i ansiktet. I motsetning til et tradisjonelt kirurgisk ansiktsløft er det svært lite, eller ingen “nedetid” ved denne behandlingen. 

Behandlingen egner seg for alle hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader, og kan også benyttes til å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 35-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett.

Hvordan virker ClearLift laser?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og «hengende hud» reverseres.

Med laseren behandler vi flere dybder i huden som fører til kraftig stimulering av kollagen og kollagenproduksjonen. Det betyr at hudens struktur, og balanse mellom talgproduksjon og dens fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader blir reparert.

Hva betyr 2-6D?

D = dybder i huden: dypt, medium dypt, rett under overflaten, på selve overflaten.

Først behandler vi huden dypt og medium dypt og påvirker vi dens fasthet, øker kollagenproduksjonen og får huden til å regenerere seg selv et raskt tempo.

Deretter behandler vi lengre opp i huden for å behandle pigmentering, porer, linjer og egentlig alt som ligger rett under overflaten.

Vil man i tillegg fornye selve overflaten på huden avslutter vi med en laser-peel som setter i gang en avskalling/flassing over de neste 2-5 dagene. Laser-peelen vil fjerne pigment, porer, linjer og grov tekstur/ujevn hudtone. Det er som om vi «skraper bort» det som er synlig for øyet og huden blir glattere, klarere og får en forynget overflate når flyssingen er unnagjort..

Hvilken ClearLift behandling passer for meg?

Avhengig av alder og hudens tilstand avgjør vi hvilken behandling som gir best effekt. Dette gjør vi med å analysere huden i vår VISIA hudscanner. I analysen får vi bilder av huden under overflaten.
Som en pekepinn sier vi at hud som er normalt eldet, har blitt tatt godt vare på, har lite pigmenteringer og solskader får gode resultater av 2-3D.
En aldret hud med mange aldringstegn, solskader og linjer vil få best resultat av 4-6D.

Man kan også behandle hals, bryst og hender.

Fjerne linjer, porer og grov tekstur med laser-peel

For å fremskynde pigmentredusering, minske porer og linjer og få tilbake hudens glød avslutter vi gjerne med en laser-peel, dvs overflaten på huden.
En laser-peel er en såkalt ablativ laserbehandling. Ablativ betyr at den skader hudens overflate ved at den lager bittesmå hull, og huden starter umiddelbart å reparere seg selv. Huden blir rød og stram  og tildels skorpebelagt og går igjennom en avskalling/flassing innen 3-6 dager. Denne prosessen er svært effektiv for å redusere arr, rynker, linjer og furer i huden.

Det som avgjør hvor dyp/sterk laser-peelen er, er hvor tett de små hullene er inntil hverandre og hvor dypt ned i huden de går. Dvs, hvor mye av hudens overflate blir skadet. Her kan vi velge å bruke en light, medium eller dyp peel, alt etter hva som skal behandles.

Etter ClearLift MED laser-peel

Laseren leverer termal varme og det er derfor helt normalt med rødhet og varmefølelse rett etter behandling. Det kan kjennes ut som en lett solbrenthet, men dette vil forsvinne og roe seg ned ca 15-20 minutter etter behandlingen.
Huden kan føles stram og tørr det første døgnet, noen vil også oppleve lett hovenhet og en mørkere farge i huden pga pigmenter som trekkes til overflaten. Man kan se litt «brannskadd» ut.

Det er svært viktig å holde huden fuktig og velhydrert de første dagene etter behandling. Vi anbefaler å bruke vår SOS Cold Weather Cream i tykke lag de neste dagene, gjerne med solfaktor om du skal oppholde deg utendørs.
Huden vil føles ru i noen dager, fra dag 3-4 kan du starte å bruke sminke. Er det mye pigmenter i huden vil disse bli brune før du starter å flasse, men dette lar seg lett kamuflere.

Etter ClearLift UTEN laser-peel

Etter behandling med ClearLift uten laser-peel vil huden føles noe varm og stram, men den vil ikke ha “nedetid” annet enn at man er litt rød i behandlingsområdet. Rødheten forsvinner etter 1-2 dager og kan lett kamufleres med sminke.

Viktig info

Best resultat oppnås etter 4-6 behandlingger avhengig av alder/aldringstegn, men de fleste begynner å se resultat etter behandling nr 2. Vi anbefaler årlig behandling etter endt kur.
Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.

Priser

CLEARLIFT 2D: alder 35-45
– kr 3000,-
(med laser-peel (3D) kr 4000,-)
CLEARLIFT 4D: alder 45-65
– kr 4500,-
(med laser-peel (5D) kr 5500,-)
CLEARLIFT 6D: alder 50+
Vår optimale antiage behandling.
– kr 6500,-
(med laser-peel kr 7500,-)
CLEARLIFT kun HALS – kr 2500,-
KUN LASER-PEEL – fra kr 3500,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.