Microneedling med DermaPen

Nå med dene revulousjonerende behandlingen mot rynker; Exo-Skin!
DermaPen 4 er en godt dokumentert microneedle-behandling for å redusere linjer og gi synlig hudforbedring med fastere hud allerede etter første behandling!

Vi deler behandlingene inn i kategoriene Classic, Advanced, Advanced PRO og EXO-SKIN!

Microneedling med DermaPen

Nå med dene revulousjonerende behandlingen mot rynker; Exo-Skin!
DermaPen 4 er en godt dokumentert microneedle-behandling for å redusere linjer og gi synlig hudforbedring med fastere hud allerede etter første behandling!

Vi deler behandlingene inn i kategoriene Classic, Advanced, Advanced PRO og EXO-SKIN!.

Nyhet! EXOSOMER

Endelig kan vi, som en av de første i Norge, tilby behandlingen INNO-EXOMA® EXO-SKIN, en helt ny, innovativ hudbehandling som bruker exosome-lignende molekyler ved hjelp av microneedling. Vi kaller den Dermapen Exo-Skin!

Exosomer er bittesmå bobler, også kalt vesikler, som skilles ut fra nesten alle cellene i kroppen. Disse boblene fungerer som kommunikasjon mellom cellene våre, og i dag er det Exosomenes virkning som det forskes mest på innen kreftterapi.


For å illustrere størrelsen og funksjonen til exosomer kan man se for seg at man står i toppen av Eiffeltårnet og ser utover Paris. Det er bygninger så langt øye kan se, og på gaten kjører biler som frakter mennesker rundt i byen. Tenk deg at Paris er kroppen, og bygningene illustrerer kroppens celler. Exosomene er bilene som frakter mennesker fra A-Å.

Behandlingen er klinisk bevist å gi:
96% økt fukt i huden
84% reduksjon i rynker
92% fastere hud
88% jevnere hudtone
82% mindre ujenvheter i huden
*studien er utført på 20 pasienter i alder 27-57, med 3 behandlinger utført med 21 dagers mellomrom.

Generelt om Dermapen

Med DermaPen stimuleres huden til å fornye seg selv ved å igangsette hudens naturlige helings-prosess. Dette skjer ved at huden danner nye celler og kapillærer slik at kollagen- og elastinproduksjonen øker. Behandlingen reduserer fine linjer og rynker, og eventuelle porer og arr blir mindre synlige. Med behandlingen kan vi forbedre:

  • Slapp og ujevn hud
  • Linjer og rynker 
  • Pigmenteringer og store porer
  • Økt kollagen- og elastinproduksjon

Behandlingstid

30-60 minuter

Synlig resultat

Umiddelbart

Tilbake på arbeid

Rødhet ca 24t

Varighet

Individuelt

Nyttig info

Hva er DermaPen? 

DermaPen er et avansert elektrisk microneedling-apparat som bruker mikronåler til å lage små mikrokanaler i huden, og gjennom disse kanalene «dyttes» næringsstoffer dypt ned til cellenivå. Behandlingen lager også små kontrollerte skader som setter i gang hudens reparasjonsprosess og dermed stimulerer kollagenproduksjon og cellevekst.
DermaPen er klinisk dokumentert og anses som den mest avanserte og anerkjente mikronål-behandlingen på verdensbasis

Hvordan er behandlingen?

Først foretar vi en grundig rens og vask av huden før vi analyserer hvilke produkter og ingredienser som vil være mest hensiktsmessige å bruke.
Under behandlingen vil DermaPen 4 apparatet gli over huden og skape millioner av små kanaler i huden som sikrer at opptaket av næringsstoffene går dypt ned i huden og gir næring til cellene.
Vi kombinerer ofte behandlingen med kjemisk peeling, Exosomes eller mesoterapi for å forsterke resultatet og sikre optimal effekt av behandlingen. Hvis man ønsker å gi huden en ekstra boost og virkelig fremskynde hudforbedringen, anbefaler vi derfor å velge «EXO-SKIN» som en kur på 3 behandlinger, «Advanced» eller «Advanced PRO».

Er behandlingen smertefull?

Dybden på nålene justeres utfra hvilket område som skal behandles og behandlingen vil oppleves relativt smertefri, men noen områder er mer følsomme enn andre, og det kan føles som en «sliping» av huden. Dagsform, hudtilstand og smerteterskel er faktorer som påvirker den enkeltes opplevelse.

Behandling av rynker og arr vil kreve dypere behandling og dermed noe mer ubehag. En kan da bedøve de ømmeste områdene med en bedøvende krem i forkant av behandlingen

Før og etter behandlingen

Det er ingen krav til forbehandling av huden, men du skal pause aggressive produkter som inneholder feks. retinol, tretinoin og hydroquinon i 4 dager før behandling og til huden er tilhelet etter behandling. Etter behandling skal du bruke solfaktor 50 hver dag, i minst 4 uker.

Umiddelbart etter behandlingen kan huden virke rød og føles som en mild solbrenthet. Rødheten avtar betydelig allerede samme dag og er nesten helt borte dagen etter. Dette skyldes økt aktivitet i reparasjonscellene, som akselererer helingsprosessen i huden.
Du kan trygt legge sminke allerede dagen etter behandlingen. Ved kombinasjon med andre behandlinger kan det forekomme litt flassing i etterkant. Du kan trene dagen etter behandling.

Viktig info

Behandlingen egner seg ikke for gravide eller ammende, personer med pågående infeksjon, feber eller nedsatt allmenntilstand eller hvis man har brukt isotretinoin siste 3 mnd.

Pris, plan og resultat

Våre signatur Dermapen-behandlinger kommer i 4 versjoner:
DERMAPEN CLASSIC: Med fuktighet og maske – kr 3100,-
DERMAPEN ADVANCED: Med kjemisk peel, fuktighet og maske – kr 3450,-
DERMAPEN ADVANCED PRO: Her legger vi også til mesoterapi med virkestoffer – kr 4500,-

DERMAPEN EXO-SKIN: Med patentert exosome-lik konsentrat – kr 5490,-

Hvor mange behandlinger?
EXO-SKIN kur: 3 behandlinger / 21 dager mellom hver behandling
Foryngende effekt: 3-6 behandlinger / 6-8 uker mellom hver behandling
Akne: 3-4 behandlinger / 2-4 uker mellom hver behandling
Arr: 4-6 behandlinger / 6-8 uker mellom hver behandling
Ujevn pigmentering: 4-6 behandlinger / 2-4 uker mellom hver behandling

Når ser jeg resultater?
Du vil se resultater allerede etter første behandling, men de langvarige og signifikante resultatene vil bli synlige etter 3-6 behandlinger. Din hudtilstand vil fortsette å forbedre seg de påfølgende 6-12 månedene etter siste behandling, og effekten vil økes i kombinasjon med anbefalt daglig hudpleie

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.