SKIN-BOOSTER

Skin-boostere fungerer som en fuktighetsboost fra innsiden som øker hudens egen produksjon av hyaluronsyre, kollagen og elastin. Den er tyntflytende og kalles ofte for «lillesøsteren» til tradisjonelle fillere. Behandlingen er god for generell hudforbedring og passer både til kvinner og menn.

Om behandlingen

Juvederm Volite er en skin-booster med hyaluronsyre som forbedrer hudens overflate, demper fine linjer, rynker og arr. Huden vil få mer fukt, elastisitet og spenst etter behandlingen. Hyaluronsyren i Volite er kryssbundet, noe som betyr at produktet har lengre nedbrytningstid enn mange andre skin-boostere. Dette gjør at en (1) behandling hver 9 mnd passer for de fleste.

SkinBooster benyttes for å behandle:

  • Fine tørrhetslinjer
  • Fukt og glød
  • Økt kollagen- og elastinproduksjon

Behandlingstid

30-60 minuter

Synlig resultat

1-4 uker

Tilbake på arbeid

0 dager

Varighet

6-8 måneder

Nyttig info

Hva er SkinBooster?

Skinbooster er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre. Behandlingen har god effekt på tørr, gusten, ru og grov hud på ansikt, hals og brystparti. Såkalte «røykelinjer» rundt munnen kan også minimeres.

Hvordan er behandlingen?

Under en konsultasjon diskuterer vi forventninger, fordeler, eventuelle bivirkninger, og hvordan huden vil reagere i dagene etter behandlingen.
Behandlingen starter med en grundig kartlegging av huden, etterfulgt av nøye rensing. Under behandlingen injiseres skin-boosteren i mikro-doser i huden, enten med nål eller kanyle som ved vanlige fillerbehandlinger. Selve produktet er tilsatt lidokain som har en bedøvende effekt, i tillegg til at vi kan legge på en bedøvende krem før behandling.
Vi tilbyr også en kombinasjonsbehandling hvor vi bruker mikroneedling (mikronåler) til å sluse ned skinboosteren. På den måten får man full effekt av både en mikroneedling-behandling og SkinBooster.

Hvor mange behandlinger?

For optimalt resultat anbefales 2-3 behandlinger med fire uker mellom hver. Effekt forventes allerede etter en uke og øker de neste 4-6 ukene. Etter ni måneder anbefales en oppfølgingsbehandling, og deretter 1-2 ganger i året.

Etter behandlingen

SkinBooster er en trygg behandling med minimal nedetid. De fleste opplever få eller ingen bivirkninger, bortsett fra mulig rødhet og små hevelser rundt injeksjonsstedene en times tid etter behandlingen. Det er viktig å forebygge infeksjoner ved å unngå bruk av sminke de neste 12 timene. Trening, badstue og basseng bør også unngås det påfølgende døgnet av samme årsak. Videre anbefales det å avstå fra alkohol i løpet av det neste døgnet.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.


SkinBooster kan trygt kombineres med andre behandlinger, som for eksempel fillere, for å oppnå optimal effekt.

Pris

1 behandling med injeksjon kr 3900,-
1 behandling med microneedling kr 4250,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.