MEDISINSK RYNKEBEHANDLING

Den mest effektive ikke-kirurgiske metoden som kan redusere synlige linjer og anspente ansiktsmuskler, og dermed glatte ut den overliggende huden. I kosmetisk sammenheng er dette mest kjent for å bli brukt i områder som panne, mellom og rundt øyne. Overdreven svette (Hyperhidrose) kan også behandles effektivt. I medisinske sammenheng brukes dette til å behandle for eksempel migrene, muskelspasmer og hyperhidrose.

Om behandlingen

På grunn av Legemiddelforskriften har vi ikke lov til å utgi detaljert informasjon eller markedsføre reseptpliktige legemidler. Ønsker du informasjon om behandlingsområder og resultat kan du enten ta kontakt med oss på telefon, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med vår kosmetiske sykepleier. På en konsultasjon vil vi kunne gi deg all informasjon om behandling. Ønsker du i første omgang en konsultasjon, velger du dette i bookingen.

Behandlingstid

15-30 minuter

Synlig resultat

7-14 dager

Tilbake på arbeid

0 dager

Varighet

3-4 måneder

Nyttig info

Hva er Botulinumtoksin?

Botulinumtoksin er en nervegift/toksin som i dag gis mot ca. 120 ulike medisinske indikasjoner, blant annet i behandling av muskelspasmer hos barn med Cerebral parese, spasmer hos voksne slagpasienter, symptomlindring ved kronisk migrene og blæresykdommer.
I kosmetisk sammenheng brukes botulinumtoksin A i små og fortynnede doser for å glatte ut rynker i ansiktet. Behandlingen består i at toksinet sprøytes inn i utvalgte muskler, slik at nervesignalene til musklene blokkeres og hindrer at musklene trekker seg sammen. En av de mest benyttede midlene er det registrerte legemiddelet Botox.

Før behandling

Ved rynkebehandling brukes et registret legemiddel og det kreves derfor konsultasjon med vår ansvarlig lege før behandling. Dette i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd. Denne legekonsultasjonen kan da gi godkjenning til bruk av legemiddelet opptil et 1 år ved uendret helsetilstand og koster kr 500. Denne konsultasjonen gjøres gjennom det telemedisinske systemet Eastmed.

Etter behandlingen

Informasjon om forventede sluttresultater og varighet samt eventuelle, bivirkninger/komplikasjoner vil bli gitt på konsultasjon.
Vi har da muligheten til å svare på dine spørsmål.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.

Vi praktiserer 25 års aldersgrense på denne behandlingen, men kravet fra myndighetene er 18 år for alle kosmetiske behandlinger uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse.

Pris

Kun konsultasjon inkl lege-godkjenning – kr 500,-
Ett område – kr 3500,-
To områder – kr 4500,-
Tre områder – kr 5500,-
Spesialområde som feks tanngnissing eller svettebehandling – fra kr 4500,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.