REVOK50

Revok50 er en biostimulerende behandling som gir huden din hjelp til selvhjelp. Ved å injisere høymolekylær hyaluronsyre og aminosyrer stimuleres fibroblastcellene til å aktivere produksjonen av kollagen som gir mer fylde og spenst til huden. På denne måten gjenoppbygges volum og bidrar til et strammere utseende.

Om behandlingen

Revok 50 er en injeksjon av små mengder hyaluronsyre og aminosyrer. Hensikten er å revitalisere, rehydrere og regenerere bindevevet og huden i det behandlede området. Revok 50 gir en naturlig hudforyngende effekt uten å endre ansiktstrekk og er basert på å stimulere, og ikke å fylle opp vevet slik man gjør med hyaluronsyrefillere.

Revok50 benyttes for å behandle:

  • Fine linjer / lett rynkereduksjon
  • Fukt og glød
  • Økt kollagen- og elastinproduksjon

Behandlingstid

30-60 minuter

Synlig resultat

3-6 uker

Tilbake på arbeid

0 dager

Varighet

6-12 måneder

Nyttig info

Hva er REVOK50?

Revok50 er ikke en filler, det er en intensiv biostimulerende behandling bestående av høymolekulær hyaluronsyre og en høy dose med aminosyrer. Denne behandlingen gir spesielt gode resultater for kvinner i overgangsalderen eller eldre, da kroppens naturlige produksjon av kollagen avtar med alderen.
Revok50 anbefales for deg som ønsker å korrigere og forebygge fine linjer, arr, volumtap og tørr hud.

Hvordan er behandlingen?

Under en konsultasjon diskuterer vi forventninger, fordeler, eventuelle bivirkninger, og hvordan huden vil reagere i dagene etter behandlingen.
Behandlingen starter med en grundig kartlegging av huden, etterfulgt av nøye rensing. Selve behandlingen utføres med tynn nål som kan gi litt ubehag, men oppleves ikke som smertefullt. 

Hvor mange behandlinger?

For optimalt resultat anbefales 2-4 behandlinger med fire uker mellom hver. Noen vil kun trenge to behandlinger mens andre vil trenge 4 for optimalt resultat. Deretter anbefaler vi 1-2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet.
Vi gjør oppmerksom på at dette er en behandling som virker utfra hudens egne premisser og krever litt tålmodighet. Akkurat når effekten inntrer er individuelt, og det kreves ofte min 2 behandlinger.
Ca 12 uker etter siste behandling begynner effekten å bli godt synlig og produktet fortsetter å virke i huden etter avsluttet behandlingskur.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandling vil du se små hevelser der produktet er blitt injisert. Ettersom produktet fordeler seg i vevet i løpet av 12 timer vil de myggstikk-lignende hevelsene roe seg raskt ned. Allerede etter 30-60 minutter vil rødheten avta, og hevelsene forsvinner i løpet av 12-24 timer. Det er viktig å forebygge infeksjoner ved å unngå bruk av sminke de neste 12 timene. Trening, badstue og basseng bør også unngås det påfølgende døgnet av samme årsak. Videre anbefales det å avstå fra alkohol i løpet av det neste døgnet.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.


REVOK50 kan trygt kombineres med andre behandlinger, som for eksempel fillere, for å oppnå optimal effekt.

Pris

1 behandling kr 3500,-
Kur: 3 behandlinger kr 9500,-

Kur: 4 behandlinger kr 11 200,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.