PROFHILO

Profhilo er en behandling der fuktighetsgivende hyaluronsyre injiseres i huden. Dette virkestoffet har evnen til å penetrere det dypere hudlaget, stimulere produksjonen av kollagen og elastin, og naturlig gi huden mer spenst og fylde. Profhilo® er den første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare produktet for behandling av slapp hud.

Se video hvor Linda forklarer litt lengre ned på siden.

Om behandlingen

Profhilo, som anses som en av verdens ledende injeksjonsmetoder, er fremstilt gjennom en patentert fermenteringsmetode uten kjemiske komponenter og defineres som en bio-stimulator. Behandlingen ble kåret til årets mest innovative behandling på THE AESTHETICS AWARD i 2016 med sin 5-punkts «BAP»-teknikk (Bio Aesthetic points), og kan benyttes for å behandle:

  • Fine linjer / lett rynkereduksjon
  • Fukt og glød
  • Økt kollagen- og elastinproduksjon

Nedenfor kan du se Linda forklare Profhilo

Behandlingstid

30 minuter

Synlig resultat

2-4 uker

Tilbake på arbeid

Noe hevelse 1-2 timer

Varighet

6-12 måneder

Nyttig info

Hva er Profhilo?

Profhilo kan betraktes som en form for selvassistanse til huden, fordi det aktive virkestoffet forblir under huden i omtrent 28 dager og kontinuerlig stimulerer hudens naturlige prosesser for regenerering og oppbygging. Profhilo inneholder ingen volumøkende eller muskelavslappende ingredienser. Den arbeider skånsomt for å bekjempe tørr og slapp hud samtidig som den tilfører fuktighet. Profhilo gir generell hudforbedring og er egnet for alle med synlige tegn på aldring.

Hvordan er behandlingen?

Under en konsultasjon diskuterer vi forventninger, fordeler, eventuelle bivirkninger, og hvordan huden vil reagere i dagene etter behandlingen.
Behandlingsdagen starter med en grundig kartlegging av huden, etterfulgt av nøye rensing. Selve behandlingen innebærer 5 injeksjoner på hver side av ansiktet, med en jevn fordeling av produktet. Dette sikrer at hele ansiktet påvirkes positivt, ikke bare det lokale området der injeksjonen utføres. Hver injeksjon tar mindre enn fem sekunder og utføres sakte for å minimere ubehag.

Hvor mange behandlinger?

For optimalt resultat anbefales to til tre behandlinger med fire uker mellom hver. Effekt forventes etter 2-4 uker og øker de neste 4-6 ukene. Etter seks måneder anbefales en oppfølgingsbehandling, og deretter kan vedlikeholdsbehandlinger to ganger i året være hensiktsmessig for å opprettholde effekten. Profhilo er en trygg behandling med minimal nedetid. De fleste opplever få eller ingen bivirkninger, bortsett fra mulig rødhet og små hevelser rundt injeksjonsstedene en times tid etter behandlingen.

Etter behandlingen

Det er viktig å forebygge infeksjoner ved å unngå bruk av sminke de neste 12 timene. Trening, badstue og basseng bør også unngås det påfølgende døgnet av samme årsak. Videre anbefales det å avstå fra alkohol i løpet av det neste døgnet.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.


Profhilo kan trygt kombineres med andre behandlinger, som for eksempel fillere, for å oppnå optimal effekt.

Pris

2 ml – ansikt kr 4900,-
4 ml – ansikt/bryst kr 8500,-
Kur: 2 ml x 3 behandlinger kr 12 700,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.