LASERBEHANDLING

Med vår Harmony XL PRO behandler vi følgende tilstander: pigmentforandringer, synlige solskader, porer, akne, sprengte blodkar, arr, rødhet, forbedring av hudens tone og tekstur, spenst, leppeløft og generell hudforbedring.

Se video hvor Linda forklarer; «hvorfor laser», litt lengre ned på siden.

Om behandlingen

Harmony XL PRO laser gjør flere typer behandlinger som kan utføres hver for seg og i kombinasjon med hverandre. Vårt fokus med laserbehandlinger er å redusere eller påvirke hudens synlige aldringstegn enten via større laserbehandlinger eller ved bruk av laser/IPL i kombinasjon med andre behandlingsformer.
Laserbehandling er en ikke-invasiv behandling som brukes til å behandle en rekke ulike hudtilstander og symptomer slik som arr, sprengte blodkar, uønsket hårvekst, akne og pigmentflekker.

Vi anbefaler en VISIA hudscan i forkant, slik at vi får kartlagt mengde pigment/sprengte blodkar etc før en behandling. 
Du skal ikke sole eller bruke selvbruning minst 4 uker før, ikke sole minst 4 uker etter. Etter behandlingen kan det oppstå noe hevelse og rødhet, som kan vare fra ett døgn til en uke. 

Med laser kan vi forbedre:

 • Pigmentflekker og ujevn hudtone
 • Sprengte blodkar og rødhet i huden
 • Fornyet hudoverflate og forbedret tekstur
 • Leppeløft og leppeområdet
 • Økt kollagen- og elastinproduksjon

Behandlingstid

30-60 minuter

Synlig resultat

0-6 uker

Tilbake på arbeid

0-3 dager

Varighet

Mange måneder

Nyttig info

Pigmentflekker

Pigmentflekker (hyperpigmenteringer) er et hudproblem som vises som brune eller mørke flekker i huden. Det kan dreie seg om én eller flere enkelte pigmentflekker som leverflekker, fregner og lentigo solaris eller mer utbredte forekomster som melasma, en hudtilstand med økt pigmentering i ansiktet, som forsterkes av sol. Vår IPL/Dye-VL behandling fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader og fødselsmerker. Under behandlingen av pigmentflekker/fødselsmerker absorberes lyset i melaninet og omdannes til varme. Ved kraftig varme ødelegges/”sprenges” melaninet og blir til bittesmås punkter som huden selv kvitter seg med i løpet av de neste dagene. 

Behandlingen oppleves som små «stikk» i huden når lyspulsen treffer huden. Ved behandling på større områder kan huden oppleves varm og noe hoven i 12-24 timer.
Avhengig av lyspulsens styrke og mengde pigment avgjør hvorvidt man trenger en eller flere behandlinger.
Les mer om IPL her>>

Pris – Ansikt eller bryst – fra kr 2500,- / 1-2 pigmentflekker fra kr 1000,-

Sprengte blodkar/Couperose

Med IPL/Dye-VL behandling brukes lys for å varme opp blodkarene. Energien fører til at overfladiske blodkar skades og klapper sammen. På denne måten vil også rødmen i huden både dempes, og forsvinne etter noen behandlinger. Overfladiske blodårer/kar, diffus rødhet, couperose, hemangiomer og rosacea kan behandles.
Overfladiske blodkar fjernes permanent, men det kan komme nye. Man kan aldri garantere at alle kar forsvinner helt, men som regel oppnår man en betraktelig bedring.

Behandlingen oppleves som små «stikk» i huden når lyspulsen treffer huden. Ved behandling på større områder kan huden oppleves varm og noe hoven i 12-24 timer.
Avhengig av lyspulsens styrke og blodkarets størrelse avgjør hvorvidt man trenger en eller flere behandlinger.
Les mer om IPL her>>

Pris – Ansikt fra kr 2500,- / 1-2 blodkar fra kr 1200,-

Rosacea

En annen hudtilstand som kan behandles med laser er rosacea og generell rødhet i huden. Rosacea er en tilstand som forårsaker rødhet og hevelse i huden, spesielt i ansiktet. Laserbehandling kan bidra til å redusere rødhet og hevelse ved å ødelegge overfladiske blodkar i huden.

Pris – fra kr 2500,-

Lunch Time Facelift med ClearLift

ClearLift laserbehandling har en generell hudforbedrende effekt og kan dermed brukes til å behandle aldersrelaterte hudtilstander, for eksempel rynker og fine linjer. Huden fornyes og fjerner det øverste hudlaget, og forbedrer synligheten av blant annet pigmentflekker, arr, fine linjer og rynker. Resultatet er en jevnere hudtone og hudoverflate. Vi anbefaler 4 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. De fleste ser de første resultatene etter 2 behandlinger, men sluttresultatet sees etter 6-8 måneder etter endt behandlingskur.

Når vi behandler aldringstegn som rynker, tap av elastisitet og volum kombinerer vi gjerne med en fraksjonert laser-peel for å glatte ut teksturen på huden samt å gi ny glød. I en kur på 4 behandlinger vil det optimale være å gjennomføre 2 peel-behandlinger. Dette medfører noen. dagers nedetid med flassing før den strålende huden vises.

ClearLift kommer i flere versjoner basert på alder og hudtilstand.
Vi definerer dem utfra hvor mange dybder i huden vi behandler, dvs hvor stor korrigering vi ønsker å gjøre.

CLEARLIFT 2D (2 dybder) passer for deg som har normal aldring i huden og er i alderen 35-45 år og ikke har mye underliggende melasma eller rynker.
CLEARLIFT 4D (4 dybder) passer for deg som har solskader og ujevnheter i huden, samt mer linjer. Alder 45-65 år
CLEARLIFT 6D (5 dybder + overflate) er den ultimate antiagebehandlingen med laser. Denne behandlingen passer for deg som er 50+ med solskader, linjer, porer og tung hud.

Les mer om ClearLift behandlingen her>>

Pris – fra kr 3000,- til 8500,- for Clear Lift «lunch time facelift» avhengig av behandling.
Det gis 15% rabatt ved samlet kjøp på 4 behandlinger.

Kviser og akne

En vanlig hudtilstand som behandles med laser er akne (kviser). Det fungerer ved lyset fra laseren trenger ned i huden og treffer bakteriene, og frigjør energi i form av varme som dreper bakteriene. En kombinasjon av laser og medisinsk krembehandling er å anbefale for en aknehud og vil kunne gi svært gode resultater i de fleste tilfeller. Laser er også en effektiv behandling for bidra til å redusere arr etter akne.

Pris – fra kr 2500,-

Leppeløft

Laser leppebehandling, også kalt Laser-Liplift, er et effektivt og naturlig alternativ til fillerbehandling for å stimulere din egen produksjon av kollagen og elastin for å ivareta eller forsterke leppens volum på en naturlig måte.

Behandlingen fungerer ved at vi leverer to ulike former for laserlys til leppeområdet som omdannes til varmeenergi. Dette vil styrke huden i og rundt leppene, for å skape et strammere og fyldigere utseende. Den milde løftingen rundt leppene, vil gjøre at man viser mer av leppens volum, samtidig som varmen stimulerer til økt kollagenproduksjon. 

Liplift egner seg best for følgende problemer:
Volumtap i lepper
Tap av farge på lepper
Ujevn tekstur
Linjer og slapp hud i munnområdet

Pris – fra kr 1500,-

Etter behandling

Rett etter behandlingen kan huden kjennes varm og blir kanskje litt rød. Det er heller ikke helt uvanlig å bli noe hoven etter behandling. Vi kjøler huden din ned etter behandlingen og du får alltid på en beskyttende solfaktor dersom du har behandlet ansiktet. Laserbehandlingen gir ingen åpne sår.

Har du behandlet sprengte blodkar kan du også oppleve å få såkalt purpura eller mindre blåmerker i noen dager. Dette kan fint dette dekkes med sminke. Du kan etter behandlingen gå rett tilbake til jobb eller andre daglige gjøremål.

Det er svært viktig å bruke solfaktor med høy SPF hver dag etter behandling, ettersom huden blir ekstra mottakelig for solskader etter behandling.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Når du utført laserbehandling bør du vente med injeksjonsbehandling i samme område – 14 dager etter behandling.

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

  Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

  Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

  Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.