FILLER

En filler er et volumøkende stoff, i form av Hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden og som brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet. I tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Om behandlingen

Siden huden mister spenst og volum med alderen blir den tynnere og slappere. Særlig produseres det mindre hyaluronsyre, som er et sukkermolekyl som binder til seg vann i huden og bidrar til volum.
Ved injeksjon av filler tilføres huden en ny forsyning av hyaluronsyre som sakte, men sikkert brytes ned igjen over tid. Denne behandlingen er derfor ikke permanent, men kan vedlikeholdes etter ønske.

Områder man behandler:

  • Rynker/linjer og arr
  • Brystparti, hals og hender
  • Kinnben, kjevelinje og hake
  • Lepper, tinning, under øyne og rundt munn/nese

Behandlingstid

15-30 minuter

Synlig resultat

Umiddelbart

Tilbake på arbeid

Litt hevelse 1-4 dg

Varighet

6-12 måneder

Nyttig info

Hva gjør filler i ansikt/leppe?

Filler i ansiktet kan tilbakeføre tapt volum i kinn og kinnben, fremheve kinnben samt gi en skarpere og mer definert kjevelinje eller fremheve haken. Tear Trough er en metode som tilbakefører tapt volum under øynene for å hindre søkk og skygger i tillegg til å jevne ut ulike rynker og linjer. I de nasolabiale linjene kan man redusere linjene fra nesen og ned til munnviken, og man kan gi volum til nedsunkne munnviker som peker nedover. Ved å gi volum til innsunkne tinninger kan øyeområdet opptre mer løftet og forynget.

Filler til leppene kan enten gi fukt, fylde, kontur eller volum. Man kan forstørrer eller forandrer fasong på leppene og/eller forsterke leppekonturen, jevne ut asymmetrier og fjerne linjer rundt munnen. Filler i leppene gir tilbake tapt volum når huden eldes, uten at det behøver se unaturlig ut.

Hvordan er behandlingen?

Under en konsultasjon diskuterer vi forventninger, fordeler, eventuelle bivirkninger, og hvordan huden vil reagere i dagene etter behandlingen.
Behandlingen starter med en grundig kartlegging av huden, etterfulgt av nøye rensing. Selve behandlingen innebærer at fyllstoffet (filler) sprøytes i serier av små injeksjoner og uten særlig ubehag. Hudområdet masseres underveis for å fordele fyllstoffet. Vi bruker bedøvelse på de områdene som er mer sensitive.

Hvor mange behandlinger?

En fillerbehandling gir umiddelbart resultat og det er mengden filler som avgjør resultatet. Det er viktig å merke seg at hvis man ønsker filler for å skape en markert kjevelinjen eller øke volum i tinning/kinnben så kreves det mer filler enn feks i leppen. 1 ml filler gir ikke mer volum enn en 1/4 teskje og det er forskjellige Fillere til forskjellig bruk for å skape det beste resultatet.

Etter behandlingen

Resultatet kan du se umiddelbart. En liten hevelse, litt ømhet og mulig rødhet de nærmeste dagene kan forventes. Små blåmerker kan oppstå uten grunn til bekymring. De første dagene etter behandling bør du unngå å klemme og massere på huden.
Det er viktig å forebygge infeksjoner ved å unngå bruk av sminke de neste 12 timene. Trening, badstue og basseng bør også unngås det påfølgende døgnet av samme årsak. Videre anbefales det å avstå fra alkohol i løpet av det neste døgnet.

Viktig info

Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.
Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.
Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Filler kan trygt kombineres med andre behandlinger, som for eksempel Profhilo, Revok50 eller medisinsk rynkebehandling, for å oppnå optimal effekt.

Pris

Fillere prises utfra mengde, og vår sykepleier vil avtale med deg hvilken mengde som brukes, hvilket resultat du kan forvente og hva prisen vil være, før behandlingen starter.

1 ml – kr 4200,-
2 ml – kr 7500,-
3 ml – kr 10 500,-

4 ml – kr 14 000,-

Trenger du hjelp?

Usikker på hva som kan passer for deg?
Vi vil gjerne høre fra deg og du vil raskt bli kontaktet av oss.

    Hva slags behandling er du mest nysgjerrig på?

    Usikker / jeg vet ikkeMedisinsk hudbehandlingLaser / IPLBio-stimulatorInjeksjoner

    Fortell gjerne litt mer, og om du vil vi skal sende e-post eller ringe deg for en hyggelig prat.